- ផ្លែល្ពៅ
- កំបោរ
- គ្រាប់សាគូ
- ស្ករស
- ដូងទុំ
- អំបិល
- ល្ពៅចិតសម្បកលាងទឹក កាត់ជាដុំធំល្មមត្រាំទឹកកំបោរកន្លះម៉ោង
- គ្រាប់សាគូសាងទឹកអោយស្អាត
- ដូងទុំកោសពូតយកខ្ទិះដើមផ្សេង យកចុងខ្ទិះផ្សេង
- យកឆ្នាំងចាក់ចុងខ្ទិះចូល បង់ល្ពៅ គ្រាប់សាគូ ស្ករស ដាំអោយឆ្អិន ដាក់អំបិលមួយចិប ចាក់ខ្ទិះដើមចូលកូរអោយសព្វ និងភ្លក្សមើលអោយល្មមសឹមលើកដាក់ចុះជាការស្រេច។
ប្រភពៈ សក្កដា បន្តពីCamdelicious.Wordpress
0 comments:
Post a Comment